TARIFNIK

Cene su iskazane u evrima po danu. Plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije.

Grupa A – segment  vozila

Grupa B – segment  vozila

Grupa C – segment  vozila

Grupa D – segment  vozila

Grupa E – segment  vozila

CENA automobila po danu obuhvata porez, kasko osiguranje i neograničenu kilometražu. Cena automobila po danu obuhvata obračunski period od 24h od preuzimanja vozila, sa mogućnošću tolerancije do 1h prilikom vraćanja automobila.  Cena automobila zavisi od dužine iznajmljivanja vozila. Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije i to prilikom preuzimanja vozila, gotovinski, platnom karticom ili plaćanjem preko računa.

DEPOZIT je obavezan prilikom preuzimanja i zavisi od izbora vozila. Tačnu informaciju o visini možete dobiti prilikom rezervcije. Depozit se može ostaviti u gotovini ili rezervacijom sredstava na platnoj kartici.

OSIGURANJE: U cenu najma je uračunato kasko osiguranje sa učešćem u šteti do visine depozita, što znači da u slučaju saobraćajne nezgode ili kradje automobila Vaše učešće iznosi depozit koji ste ostavili prilikom preuzimanja automobila.

Napuštanje Srbije: Napuštanje Srbije našim vozilom moguće je uz saglasnost i plaćanje takse. Taksa iznosi 30,00 evra i uz nju dobijate dokumentaciju sa kojom možete da napustite zemlju.

Dodatne usluge: mogućnost rezervacije dečijeg sedišta za automobil, dečijih kolica,TAG i GPS uređaja.

River 905 doo zadržava pravo da dogovori posebne pogodnosti korisnicima koji iznajmljuju vozilo na duži vremenski period.